Besteprijsgarantie
Pulaubawah.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com
Pulau Bawah
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Pulau Bawah
Korean Chinese
  Dit is de site voor mobieltjes. Klik hier voor de desktop site.
  Anambas hotel booken? Klik hier voor de laagste prijzen.
Pulua Bawah
Pulua Bawah
Pulua Bawah home
welkom
info
gallery
contact
promo!
links
anambas
sitemap
copyright
anchorages
desktop
Pulua Bawah

Anambas

De Indonesische Anambas Archipel bevindt zich in de Zuidchinese Zee, tussen Singapore, het schiereiland Maleisië en Natuna. Drie Anambas eilanden zijn van belang. Deze zijn Pulau Tarempah, Pulau Jemaja, and Pulau Matak. Laatstgenoemde wordt al enige tijd gebruikt als basis voor oliewinningactiviteiten en heeft tevens een vliegveld. Momenteel is ook een modern vliegveld in aanbouw op Jemaja. Tarempah, wordt daarentegen beschouwd als de hoofdstad van Amazing Anambas.

Alles bij elkaar telt Abambas 238 eilanden, van groter en kleiner formaat, waarvan er slechts 26 zijn bevolk. De totale bevolking is zo'n 45.000. De meeste mensen zijn actief als visser of in aanverwante sectoren. Echter, de toerisme strekt zich de laatste jaren steeds verder uit onder het werkzame deel van de bevolking. Ongetwijfeld één van de redenen voor het groeiende toerisme in Anambas is een recent CNN artikel, waarin de Anambas eilanden worden geroemd als de meest spectaculair van geheel Zoudoost Azië.

Een aantal van deze spectaculaire plekjes zijn te vinden op o.a. Pulau Durai, Pulau Penjalin, Pulau Temawan, Pulau Ayam en, uiteraard Pulau Bawah.

Als het gaat om accommodatie in Anambas, dan zijn er inmiddels een paar hotels en resorts die eruit springen. Wilt u graag weten wat er beschikbaar is maar heeft u geen idee waar u moet beginnen, stuur ins dan gerust een emailtje. We komen al sinds 2014 op Anambas en kennen de archipel inmiddels op ons duimpje. Ook als het gaat om welke hotels en resorts het beste zijn voor dat ultieme Expeditie Robinson gevoel, dan adviseren we u graag, en uiteraard kosteloos.

Uiteraard kunt u ook alvast een kijkje nemen op de Anambas Resort Promo.

Voor meer informatie over Anambas kunt u terecht op de Amazing Anambas website.

Click here for our Instagram

Click here for more details...

 
Pulua Bawah