De tijd in Pulau Bawah:
Besteprijsgarantie
Pulaubawah.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Pulau Bawah
Korean Chinese
  This is a mobile site. Click here to go to the desktop site
  Haven't booked your hotel yet? Click here for the lowest hotel rates
Pulua Bawah
Pulua Bawah
Pulua Bawah home
welkom
info
gallery
contact
promo!
links
anambas
sitemap
copyright
anchorages
desktop
Pulua Bawah

Anambas

De Indonesische Anambas Archipel bevindt zich in de Zuidchinese Zee, tussen Singapore, het schiereiland Maleisië en Natuna. Drie Anambas eilanden zijn van belang. Deze zijn Pulau Tarempah, Pulau Jemaja, and Pulau Matak. Laatstgenoemde wordt al enige tijd gebruikt als basis voor oliewinningactiviteiten en heeft tevens een vliegveld. Momenteel is ook een modern vliegveld in aanbouw op Jemaja. Tarempah, wordt daarentegen beschouwd als de hoofdstad van Amazing Anambas.

Alles bij elkaar telt Abambas 238 eilanden, van groter en kleiner formaat, waarvan er slechts 26 zijn bevolk. De totale bevolking is zo'n 45.000. De meeste mensen zijn actief als visser of in aanverwante sectoren. Echter, de toerisme strekt zich de laatste jaren steeds verder uit onder het werkzame deel van de bevolking. Ongetwijfeld één van de redenen voor het groeiende toerisme in Anambas is een recent CNN artikel, waarin de Anambas eilanden worden geroemd als de meest spectaculair van geheel Zoudoost Azië.

Een aantal van deze spectaculaire plekjes zijn te vinden op o.a. Pulau Durai, Pulau Penjalin, Pulau Temawan, Pulau Ayam en, uiteraard Pulau Bawah.

Als het gaat om accommodatie, dan zijn er een paar hotels en pensionnetjes die inmiddels een hoofdrol hebben opgeëist door hun goede kwaliteit/prijs verhouding. Voorbeelden van aantrekkelijke kamers voor een aantrekkelijk prijs zijn Wisma Sakura, Anambas Inn, Tarempak Beach Hotel, Happy Home, Kusuma Resort en Hang Tuah. Overnachtingskosten variëren van 250,000 tot 500,000 Rupiah. Heeft u liever een luxueus verblijf, dan is Anambas Resort, Anambas Dive Resort, Tenggiling Resort, Nongkat Cottage by the Beach of Piugus Resort wellicht meer iets voor u.

Heeft u overigens liever een geheel verzorgd op maat gemaakt arrangement, dan kunt u terecht bij GidsinSumatra.com.

Bent u op zoek naar een echt onvergetelijke droomvakantie in een adembenemend tropisch paradijs, neem dan een kijkje op Pulau Bawah.

Actie: Resort Promo Package!

Voor meer informatie over Anambas kunt u terecht op de Amazing Anambas website.

Click here for our Instagram

  Booking.com

 
Pulua Bawah